|
Pets
May 25, 2014 20:14:15 GMT
via mobile
Banker likes this
Post by alexvlad on May 25, 2014 20:14:15 GMT
E foarte gros, esti sigur ca e doar amstaff si nu e nimic presa in el? Nu te supara ce te intreb, imi place foarte mult ca e asa "facut" dar pare prea mare pentru un amstaff. Banker sa sti ca eu l.am luat de la masa si de la tasu adica i.am vazut parintii.. Masa avea pedigree dar tasu nu si sa sti ca tasu era tot asa gros si mai mare. (Arata bine dar nu mi.a spus dar dupa mn cred ca bagase ceva in el steroizi ceva ca il ducea la lupte si era facut calumea se vedeau muschii asa definiti pe el .. Ala zicea ca il antrena zilnic,poate afecta steroizii aia puiul nici nu stiu ... ). Si a zis ca amstaff este masa amstaff tasu amstaff dar orice e posibil cine stie cum a fost tasu facut :-? Cand am fost la veterinar sa ii taie urechile mi.a spus ala ca s.ar putea sa fie ori cu presa ori cu bullie facut ca e prea mare. Ca putini sunt asa amstaffi dar eu tind sa cred ca e amstaff . si nu am de ce sa ma supar Banker stai linistit mi.e imi place asa cum e gros si ,,facut" . Si mersi de parere!!!
|
|
|
Pets
May 25, 2014 20:19:02 GMT
Post by alexvlad on May 25, 2014 20:19:02 GMT
Multumesc mult Banker! Si al tau la fel sa-ti traiasca!
|
|
|
Post by Banker on May 25, 2014 20:21:38 GMT
Mă bucur că n-ai luat-o în nume de rău!
Sunt foarte mișto ambele rase.
Eu zic că e cu fawn dogo canario chiar dacă nu 50/50 ci undeva la 75 amstaff / 25 dogo.
Oricum e superb, sincer îți zic! Nu văd de ce te-ar interesa rasa pură/pedigree cât timp oricum nu te gândești să-l arbitrezi și să faci profit din monte.
Amstaff blue cum e Doggie în Ro nu am auzit să se arbitreze și pedigree-ul se obține foarte greu la culoarea asta.
|
|
|
Post by Banker on May 25, 2014 20:26:30 GMT
Pentru steroizi nu ai de ce să-ți faci griji pentru ca e imposibil să aibă efecte nocive asupra puiului.
Pe de altă parte, urâtă chestia cu luptele... nu aș face așa ceva niciodată.
Are caracter echilibrat micuțul culturist? Aici cred că ar fi singurul aspect unde ar putea fi probleme dar dacă îl socializezi bine le puteți depăși.
|
|
|
Post by alexvlad on May 25, 2014 20:49:43 GMT
Nu ma gandesc sa il arbitrez si nici sa fac profit din monte Banker . Si oricum amstaff blue imi plac maxim culoarea face diferenta e ceva mai special. Dar nu mi.am permis ca pret .cu al meu a fost o intamplare sa il iau de la un prieten al unui tovaras de.al meu si am dat pe el 300 lei .mi s.a parut un pret bun si l.am luat si oricum sunt la zi cu vaccinele si cu vitaminele cum trebuie date ca vine veterinaru pe la el sa il vada si imi da vitamine sa ii dau cu pauza cum zice el acolo. Pai si nici tu Banker daca nu vrei sa il arbitrezi sau sa faci profit din monte nu merita sa te chinui sa faci rost de pedigree ca oricum am inteles ca este destul de scump.. In legatura cu luptele nici eu nu sunt de acord si nici nu am degand sa il bag la lupte .. In nici un caz .. Dar i.am taiat urechile doar pentru estetic .si oricum nu a fost chinuit a fost anesteziat . S.a vindecat bine rana . Sunt simetrice urechile. Este bine acum doar sa le indrepte total el Si la caracter Banker nu stiu ce sa zic,este jucaus si nu a dat smne de agresivitate,stie cine e sefu si spre surprinderea mea il corectez mereu la anumite lucruri si ma asculta, de exemplu sa nu iasa din curte fara voia mea ,si sa nu se duca la alti oameni ,daca strig la el imediat intra sau daca eu ies din curte si ii spun sa nu iasa sta in porta si nu trece de ea si eu plec asa numai ca sa il testez si daca il chem atunci vine chiar imi place de el si sunt multumit. O singura problema mai are cu saritu pe mine la care lucrez . Face ce face si mai sare cateodata cum ma rastesc la el nu mai sare dar peste 5 min mai sare el este mic inca copil si nu insist ca el vrea sa se joace mai ales daca ma vede cu ceva in mana e teroare
|
|
|
Post by Banker on May 28, 2014 18:45:25 GMT
Am început să petrec mai mult timp cu amstaff-ul. E foarte șmecher, mă surpinde pe zi ce trece. Azi am trecut printr-o întamplare nefericită. Un țăran coclit cu un caucazian a scăpat câinele din lesă și a venit la Doggie al meu probabil să-l bată. Reacția lui Doggie = priceless! A început să se încoarde și să mârâie la ăla deși era cam 1/3 din proporțiile adversarului (greutate, înalțime, grosime) și nu părea să-i fie deloc frică. L-am protejat eu că altfel îl rupea ăla. Mai face și protecție de genul că te apără de străini ceea ce mi se pare foarte interesant de la un cățel de vârsta lui. Mai pun și ceva poze în curând. Mai destăinuie și tu Alex te rog! Și mai pune poze cu micuțul culturist.
|
|
|
Pets
May 30, 2014 10:27:39 GMT
Post by alexvlad on May 30, 2014 10:27:39 GMT
Da Banker tare reactia , da sunt foarte protectivi , imi place asta la ei. Al meu inafara de o pisica care umbla pe la garaj si nu o suporta nu face nimic , cand o vede o fugareste de o termina , cand era mic statea cu ea, dar la zgariat aia odata ca sa apropiat el de mancarea ei si nu o inghite acum vad o sa revin si eu cu poze , osa ii fac la biceps una )) imediat ce termin cu balamuncul cu mutarea pun , deja luni , marti cred ca sunt mutat , ne.a incurcat persoana care facea mobila tot amanat si ne.a dat putin peste cap dar o sa fie bine .
|
|
|
Pets
Jun 24, 2014 17:05:33 GMT
Post by Banker on Jun 24, 2014 17:05:33 GMT
Hai Alex cu pozele, merg și eu cu albăstroiul la plimbare zilele astea și îi trag și eu câteva cadre...
|
|
|
Pets
Jun 25, 2014 5:46:46 GMT
via mobile
Banker likes this
Post by alexvlad on Jun 25, 2014 5:46:46 GMT
Cum termini vineri cu ultimul examen o sa ii trag si eu cateva poza la al meu Banker ca o sa ies si eu la plimbate cu el ! Daca ies mai devreme zilele astea ii fac poze zilele astea sa vad
|
|
|
Post by Banker on Jul 12, 2014 15:31:20 GMT
|
|
|
Post by Banker on Jul 12, 2014 15:32:06 GMT
|
|
|
Post by alexvlad on Jul 14, 2014 15:10:16 GMT
|
|
|
Post by alexvlad on Jul 14, 2014 15:13:25 GMT
|
|
|
Post by alexvlad on Jul 14, 2014 15:13:58 GMT
|
|
|
Post by Banker on Jul 15, 2014 6:20:47 GMT
Văd că al tău continuă cu mersul la sală...
|
|
|
Pets
Jul 15, 2014 11:21:24 GMT
Post by alexvlad on Jul 15, 2014 11:21:24 GMT
Da vad ca difera intre ei , e mai inalt al tau dar al meu e mai indesat
|
|
|
Pets
Jul 15, 2014 18:00:35 GMT
Post by Banker on Jul 15, 2014 18:00:35 GMT
Am mai fost și ieri pe la el, aș fi mers și azi dar plouă. Am mai făcut niște poze să vezi ce frumos se vede definită musculatura.
|
|
|
Pets
Jul 15, 2014 21:06:31 GMT
Post by alexvlad on Jul 15, 2014 21:06:31 GMT
Da si eu o sa ii m-ai fac poze .. Al meu e innebunit dupa apa se baga singur face baie intr-un lac acolo langa garaj
|
|
|
Pets
Aug 2, 2014 18:39:25 GMT
Post by Banker on Aug 2, 2014 18:39:25 GMT
Am fost azi iar la Doggie. Nu încetează niciodată să surpindă. Mâncam o clătita în casă și deodată îl văd pe nebun pe geam cum fugea full power (el neavând cum să ajungă teoretic acolo), bineînțeles în secunda următoare era în casă și a trebuit să îl alergăm afară. Nebunul și-a scos zgarda de pe cap și a rupt o ușă în ceea ce el probabil a gândit ca fiind o "greatest escape ever". A mai crescut, soon... poze.
|
|
|
Post by Banker on Aug 2, 2014 18:48:25 GMT
Meanwhile... o nouă prietenă : Athena!
|
|
|
Pets
Aug 2, 2014 22:24:56 GMT
via mobile
Post by alexvlad on Aug 2, 2014 22:24:56 GMT
Foarte tare intamplarea Eu am patit cu el la alergat ceva de genu ca eu il mai scot sa alerg cu el si mai ramane prin urma adulmeca si cand o ia la goana inapoi dupa mine de acum ma uit mereu in spate ca odata nu s-a mai oprit si cand a intrat in picioarele mele sa ma darame nu alta ma durut 2 zile picioru Si Lord a mai crescut chiar sunt multumit de cum evolueaza! O sa mai fac si eu poze dar sunt prins cu practica acum si nu mai am asa mult timp de el ... Frumoasa Athena se intelege cu Doggie?
|
|
|
Post by Banker on Aug 3, 2014 21:27:38 GMT
Alex, încă nu i-am lăsat să ia contact... mi-e frică să nu o traumatizeze Dogster-ul.
|
|
|
Post by Banker on Aug 4, 2014 19:26:24 GMT
|
|
|
Post by Banker on Aug 4, 2014 19:30:52 GMT
Am fost azi la plimbare cu el, cu noua "mamă adoptivă"... pe drum ne-am întalnit cu un tip cu o femelă de Cane Corso (din linie foarte bună, de la canisa de care vorbeam anterior). Femela avea 1 an și 4 luni, era cu stăpânul ei. A fost foarte dominantă, l-a pus la pământ de câteva ori bune pe Doggie săracu' până venea la noi, când la mine când la ea și se uita așa cu o față gen "why are you allowing this?" ni s-a făcut milă și-am plecat cu el să se uite la vaci în liniște.
|
|
|
Pets
Aug 5, 2014 15:12:42 GMT
via mobile
Post by alexvlad on Aug 5, 2014 15:12:42 GMT
A crescut frumos! O sa ii mai fac poze si la al meu! Cane corso iar sunt frumosi rau sunt si mai mari. Al meu tot cu lupul ala al meu plapand umbla se joaca cu el a inceput cam sa il demoleze asta al meu il cam tranteste acum e randu lui ca pana acum si-o lua de la el
|
|
|
Pets
Aug 5, 2014 15:14:32 GMT
Post by Banker on Aug 5, 2014 15:14:32 GMT
Merci! Chiar mi-ar plăcea să mai văd poze cu al tău, am ținut amândoi ca un jurnal aici. P.S. După cum vezi i-am pus hamul invers ca un retardat, când m-am uitat aici la poze am văzut...
|
|
|
Pets
Aug 5, 2014 15:17:07 GMT
via mobile
Post by alexvlad on Aug 5, 2014 15:17:07 GMT
Nici nu mi-am dat seama stai linistit ,eu oricum nu am ham la al meu inca.. o sa ii iau.
|
|
|
Pets
Aug 5, 2014 16:37:45 GMT
Post by Banker on Aug 5, 2014 16:37:45 GMT
Îl ridic de el când nu se astâmpără...
|
|
|
Post by Banker on Oct 2, 2014 19:35:33 GMT
|
|
|
Post by Banker on Oct 2, 2014 19:36:08 GMT
Disclaimer : nu sunt nici eu, nici Alex... e just for fun.
|
|