Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 5, 2014 15:38:48 GMT
Din pacate, din nou nu s-a tinut cont de mailul lui Florin legat de prioritatile de atack in CW , din nou revin cu o rugaminte si aceea de a posta inca un mail mai precis. Stiu ca sunt nou in clan si nu vreau sa par insistent dar, vreau sa am o mica sansa sa ma dezvolt si eu , sa pot lua ceva achivements. Ex. ieri dimineata ma trezesc cu planul facut cum sa ii iau celui de pe locul 3 care imi era recomandat cel putin 2 stele, dar surpriza era deja atacat de toto2013 care era pe locut 31 la noi in lista... Parerea mea , si cred ca , cea mai buna strategie de a castiga in CW este ca primul atac sa il dea fiecare celui recomandat in lista deoarece are cele mai mari sanse sa castige atacul, atacul 2 sa se dea dupa ce majoritatea au efectuat primul atac si sa fie in ordine inversa, de jos in sus sa curete tot ce a ramas. Asa are toata lumea ocazia sa arate de ce este in stare baza lui si totodata este si teamplay. Multumesc
|
|
|
Post by florin on May 6, 2014 10:36:55 GMT
Robert iti dau pe deplin dreptate, trebuie ca toti sa aibă sanse egale, si cum am spus si eu in alt post ideal ar fi sa se atace in ordine, problema cu ținta recomandata este ca de multe ori se suprapun tintele recomandate, pot sa albe si 6-7 oameni aceeași ținta, dar te inteleg pe deplin si voi mai insista sa poti avea si tu sanse reale, apropo felicitari pt atacul de astazi. Referitor la faptul ca esti membru nou, eu personal te consider un membru foarte important care este serios, cresti foarte bine si esti activ, in scurt timp ii vei depăși pe multi, meriți pe deplin elderul.
|
|
|
CW...
May 6, 2014 16:35:59 GMT
Post by Banker on May 6, 2014 16:35:59 GMT
Subscriu la postul lui Florin.
Si Lucian a avut nemultumiri pe aceasta tema.
|
|