|
Post by florin on Apr 19, 2014 7:40:40 GMT
Cand se ataca cu giganti si healer si nu numai, este foarte important sa se verifice caslte clan, sa se puna un goblin barbar arcas cat mai aproape de castel apoi atrase trupele in exterior si distruge cu arcasi barbari wizz. In clan wars de cele mai multe ori sunt dragoni sau wizz in castel, iar daca acestia nu sunt distrusi la inceput gigantii chiar daca au healer vor fi distrusi de wiz in cateva secunde iar atacul este compromis.
|
|
|
Post by Banker on Apr 19, 2014 7:47:35 GMT
Subscriu. Am pățit asta, mai trist e când clan castle e central amplasat și atunci nu prea există metode de prevenire. Eventual distruse trupele cu lighting spell.
|
|
|
Post by florin on Apr 19, 2014 7:58:37 GMT
De obicei la th9 si putine Th8 nu se prea poate verifica ce e in castel, am vazut pe unii care puneau 2,3 hogi care sa intre in centru si sa scoata ce e in castel(eu am incercat o singura data fara succes) la Th7 nu-s probleme in a verifica. Banker si eu m-am mai grabit si nu am verificat si de fiecare data a fost dezastru, oricine pateste. Am scris postul pt ca am vazut ca inca multi fac greseala asta si e pacat sa cheltuiesti elixir pe giganti si sa nu poti sa ii valorifici. De ajutor este sa te uiti si pe replay daca baza a mai fost atacata de cineva inainte si sa poti vedea ce este in castle clan si sa se poata face o strategie pe masura.
|
|
|
Post by Alex Vlad on Apr 19, 2014 19:44:55 GMT
Da Florin aici asa este si eu am mai patit. eventual cand este centrat castel clan pun un gigant 2 si 2 wb si sa intre putin cat sa iasa trupele si dupa le atrag afara!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2014 11:11:51 GMT
Si eu m-am invatat minte, gigantii mei au fost distrusi in cateva secunde. Trebuie verificat clan castle....
|
|